maanantai, 07 touko 2018 15:33

Tulkaa nauttimaan aromaattisesta kahvista!

Rate this item
(0 votes)

Kahvi on säilyttänyt kautta vuosisatojen ikuisen taikansa ja ainutlaatuisuutensa. Kaikkina aikoina ihmiskunta on yrittänyt parantaa kahvin makua, mutta Illyn suku teki siitä täydellisen. Francesco Illy kirjoitti uuden lehden kahvin historiaan kehittämällä uusia ja aiemmin tuntemattomia ominaisuuksia tälle ikivanhalle juomalle.

Illy on maailmankuulu tuotemerkki, joka on saanut kahvin ystäviltä pelkästään positiivista palautetta. Se ei ole yllättävää, sillä tätä tunnettua nimeä kantava kahvi syntyi Italiassa vuonna jo 1933. Illyn kahvia arvostavat kaikki riippumatta siitä, miten hyvin tai huonosti he tuntevat kahvilaatuja.

Illyn kahveissa on mietitty pienimpiä yksityiskohtia myöten niin tuotteen laatu, tarjoilu kuin laaja valikoimakin. Voidaksenne arvioida sen ja antaa oman palautteenne siitä teidän tarvitsee vain maistaa sitä kerran.

Ravintola Odessassa voitte nauttia ainutlaatuista kahvia, joka on valmistettu ultramodernilla Astoria Storm -kahvinkeittimellä. Se ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Tässä muutamia asiakaspalautteita:

”Kahvi on kuin parfyymi: se voi olla halpaa ja myrkyllistä, mutta se voi olla hienovaraista, ajan myötä eri tavoin avautuvaa… ja Illy avautui minulle kevyenä luumun aromina…”

”En tiedä miten kuvailisin kahvin herkullisesti aromia ja makua, mutta voin sanoa varmasti, että se on pehmeää ja aistillista. Minulle on tärkeää, että kahvissa ei ole kitkerää, suolaista tai muita epämiellyttäviä makuja. Ja tässä kahvissa niitä ei ole, kuten ei muissakaan Illyn tuotteissa. Se on niin pehmeää, että tuntuu, kuin sitä voisi vain juoda ja juoda... ”

”Tämä kahvi on yhdeksästä korkealaatuisesta kahvilaadusta sekoitettu 100-prosenttinen arabica. Täyteläisessä tuoksussa on hieman makea ja hedelmäinen vivahde... Maku on voimakas, ja tuntuu kuin joisi jälkiruokaa. Hedelmäinen ja marjainen jälkimaku viipyy suussa pitkään. Suosittelen kaikille itseni kaltaisille kahvimaanikoille! "

Read 2209 times
More in this category: Grilli-ilta 21.2 klo 18:00. »